Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Στην "Σαμιακή Τηλεόραση" ο Κώστας Πουλάκης, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ



Ο Κώστας Πουλάκης, στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Σάμο, παραχώρησε συνέντευξη στην "Σαμιακή Τηλεόραση" (τα 8.30' πρώτα λεπτά του παραπάνω βίντεο των ειδήσεων της Σα.Τ. 21/1/14) στην συνέντευξη ανέφερε τα εξής: 

Η κυβέρνηση για να ξεπεράσει τις επιθυμίες της Τρόικα, επικοινωνιακά συνδέει το ΣΥΡΙΖΑ πάλι με την τρομοκρατία, συζητά για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Αλέξη Τσίπρα και πάνω απ’ όλα παίζει με τη Δημοκρατία και την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

 Σε ερώτηση της Σαμιακής Τηλεόρασης  για  το ποιες θα είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  για την Αυτοδιοίκηση, ο Κ. Πουλάκης μεταξύ άλλων είπε: «Eμείς λέγαμε πως (ο "Καλλικράτης") θα είναι η ταφόπλακα της αυτοδιοίκησης και επιβεβαιωθήκαμε». Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ τις θεωρεί ως μη νόμιμες, το μέλος της Γραμματείας του κόμματος υπογράμμισε πως σύμφωνα με το νόμο του Καλλικράτη, ο πρώτος γύρος των εκλογών όπου εκλέγονται οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι πρέπει να είναι και ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με την παρανομία αυτή της κυβέρνησης, σπαταλούνται περίπου 50 εκ. ευρώ με την συγκεκριμένη ημερομηνία διότι σε όσους Δήμους έχει κριθεί το αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή, με τις ημερομηνίες που έχει διαλέξει η κυβέρνηση, στις 25 Μαΐου θα πρέπει να ξαναστηθούν κάλπες μόνο και μόνο για τις ευρωεκλογές σε μία περίοδο, όπως τόνισε, που η κυβέρνηση κόβει συντάξεις και βάζει φόρους για να εξοικονομήσει χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου