Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για την Υγεία

Επίσκεψη έγινε, χθες το μεσημέρι, κλιμακίου της  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου κ .Ραγκούση, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο θάνατο γυναίκας από το Μαραθόκαμπο, εξαιτίας της έλλειψης αγροτικού γιατρού στο χωριό και ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. στο Κ.Υ. Καρλοβάσου.

Εκεί ενημερωθήκαμε για την τραγική υποστελέχωση του τοπικού Ε.Κ.Α.Β., τις παλινωδίες σχετικά με τα αγροτικά περιφερειακά ιατρεία και την οριακή λειτουργία του Κ.Υ. Καρλοβάσου, γεγονότα που ήδη η Σαμιώτικη Κοινωνία τα έχει βιώσει και πριν από την εποχή των μνημονίων, αλλά με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια που τα πάντα στην υγεία υπολειτουργούν ή διαλύονται.»

Τονίσαμε με έμφαση πως όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της δικομματικής κυβέρνησης με προεξάρχοντα αυτή τη στιγμή τον καταστροφικό υπουργό υγείας  κ. Γεωργιάδη.

Πολιτική Υγείας δεν γίνεται με μπαλώματα, αποσπάσεις , διαθεσιμότητες και επίθεση στους ήδη καταπονημένους εργαζόμενους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου θα συνεχίσει να «ενοχλεί» με τις παρεμβάσεις του, θα φέρει το θέμα ξανά στη βουλή με τη βουλευτίνα του και θα κορυφώσει τον αγώνα για Δωρεάν και Δημόσια Υγεία με εξορμήσεις και λαϊκές συνελεύσεις.

Αυτή η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά την …Υγεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου