Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου 11.5.12- Κάλεσμα για Συνέλευση

Συντονιστική Επιτροπή Σάμου
Γραφείο Τύπου

Η Εκλογική Επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θέλει πρωτίστως να ευχαριστήσει τους  ψηφοφόρους των νησιών μας που επέλεξαν να στηρίξουν το  ψηφοδέλτιό μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και φίλες, συντρόφους και συντρόφισσες, που συναντήθηκαν μαζί μας στις προεκλογικές μας δράσεις εκτιμώντας τον έντιμο αγώνα μας. Ευχαριστούμε και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, αλλά μας ενεθάρρυναν να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων τους. Τους ακούσαμε να μας λένε όλοι: έμποροι, άνεργοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νεολαίοι,  πως δεν πάει άλλο πια με τις πολιτικές που επιβάλουν τα μνημόνια, το ΔΝΤ, οι τραπεζίτες, οι πολυεθνικές, το ευρωπαϊκό «διευθυντήριο» της κας Μέρκελ και ο χρεοκοπημένος δικομματισμός. 
Είναι φανερό ότι το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής του δικομματισμού και των καταστροφικών του πολιτικών , που έδωσαν οι κάλπες, δημιουργεί τεράστιες προκλήσεις και ευθύνες σε εμάς. Παράλληλα όμως είναι και ένα μήνυμα εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας του κόσμου της εργασίας για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που θα υπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των τραπεζιτών. Ο λαός τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην τρομοκρατία των ΜΜΕ και των μνημονιακών δυνάμεων και να δώσει ισχυρή δύναμη στην πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για αντιμνημονιακή αντινεοφιλελεύθερη κυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς.

Κατά συνέπεια των παραπάνω,

 Ο ΣΥΡΙΖΑ – EKM Σάμου καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και όσους ψηφοφόρους του ενδιαφέρονται να συμβάλλουν με τον προβληματισμό και την ανιδιοτέλεια τους, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Σάμος  για να συζητήσουμε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την αγωνιστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο  μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου