Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου 21.5.2012

 ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ

Συντονιστική Επιτροπή Σάμου


Πολίτες της Σάμου της Ικαρίας και των Φούρνων

Από το Σάββατο 19 Μάη 2012 βρισκόμαστε ξανά σε Προεκλογική Περίοδο.
Ο λαός μας έκανε ένα μεγάλο  βήμα στις 6 Μάη για την «εδώ και τώρα» ανατροπή των Μνημονίων και των βάρβαρων πολιτικών σκληρής λιτότητας και ύφεσης.
Το βήμα αυτό για να ολοκληρωθεί απαιτεί αγώνα και μέσω της εκλογικής νίκης αλλά και της συμμετοχής και της οργάνωσης του κόσμου.
Στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις δυο προεκλογικές περιόδους παίχτηκε (και παίζεται ακόμα)  ένα θέατρο παραλόγου και κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, επειδή δεν συναινεί  στην «καμουφλαρισμένη» αποδοχή των βάρβαρων πολιτικών που καταδυναστεύουν τον  λαό και του τόπο μας. Όποια ενδύματα κι αν χρησιμοποιούν η ντόπια διαπλοκή της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και τα περισσότερα κεντρικά ΜΜΕ, για «να κάνουν το άσπρο – μαύρο», ο λαός μας αναγνωρίζει μέσα από την καθημερινή του πραγματικότητα ποιο είναι το σωστό και το δίκιο, δεν πέφτει σε παγίδες και δεν εκβιάζεται.
Αυτά τα ενδύματα της δήθεν «σοβαρότητας», του ηττοπαθούς «ρεαλισμού», του φόβου και της μιζέριας, που με γκεμπελική τακτική, καθημερινά έρχονται μέσα στα σπίτια μας από τις τηλεοράσεις προσπαθούμε να ξεσκεπάσουμε με την άμεση επικοινωνία και διάλογο με τους πολίτες των νησιών μας.
Στα πλαίσια αυτά, την εβδομάδα αυτή προγραμματίζουμε:
  1. Δευτέρα 21 Μαΐου. Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στην Πλατεία του Παλαιοκάστρου.
  2. Τρίτη 22 Μαΐου. Επίσκεψη σε Καρλόβασι και Υδρούσα
  3. Πέμπτη 24 Μαΐου. Επίσκεψη σε Άγιο Κωνσταντίνο και Μανωλάτες
  4. Παρασκευή 25 Μαΐου. Επίσκεψη σε Καρλόβασι και Κοντακέϊκα
  5. Σάββατο 26 Μαΐου. Ανοιχτή Εκδήλωση – Συζήτηση με κεντρική εισηγήτρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δικηγόρο, Βουλευτή Α΄ Αθήνας στην Πλατεία Βαλασκατζή (Δημαρχείου) στο Καρλόβασι , ώρα 8.00 μ.μ.
  6. Κυριακή 27 Μαΐου. Συνέντευξη Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Σάμου και Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Βαθύ (Ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ») ώρα 11.30 π. μ. Ανοιχτή Εκδήλωση – Συζήτηση με κεντρική εισηγήτρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλατεία Ευδήλου Ικαρίας, ώρα 9.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου